Reviews

Dit zeggen mijn klanten

5/5

Ik heb veel geleerd

”Ik heb 5 coaching sessies gedaan met Willem en die zijn mij goed bevallen. Willem is een rustig persoon die goed naar je luistert en een goed inschattingsvermogen heeft van de uitdagingen waar jij mee te maken hebt. Hij graaft diep en samen zijn we ver in mijn verleden geweest om te kijken welke momenten tekenend zijn geweest voor mijn karakter en de manier waarop ik nu in het leven sta. Ik heb veel geleerd over mijzelf en mijn omgeving, iets dat ik ook nodig had voor een volgende stap in mijn carrière. Daar hebben we ook specifiek aandacht aan besteed doormiddel van een NLP sessie en we hebben onderzocht waar mijn angst en onzekerheid precies vandaan komt. Willem kan de sessie goed leiden en voelt precies aan hoe hij je in de juiste richting moet sturen. Hij geeft je weer vertrouwen in jezelf en reikt je handvaten aan waarmee je je problemen beter de baas kunt. Ik heb ook echt resultaat gezien want een recente training op mijn werk is erg goed verlopen en ik kon mij veel beter profileren als leider. Ik ben erg tevreden over Willem en ben blij dat ik deze training gevolgd heb.”

5/5

Inzicht en laten zien

”Ik heb Willem leren kennen in een tijd in mijn leven wanneer ik voelde dat ik geen rust kon vinden. Niet zozeer werk gerelateerd maar meer door mijn opvoeding/instelling en thuissituatie. Gelijk gaf hij aan dat hij het idee had wat hij hieraan zou kunnen doen terwijl ik zelf dacht: eerst zien dan geloven.
Achteraf bleek hij het gelukkig bij het juiste eind te hebben. We hebben samen gekeken naar welke manier van coaching het beste past. Zo hebben we samen in het bos gelopen, in een gehuurde ruimte gepraat en een meditatie sessie gedaan. Elke keer als ik bij Willem vandaan kwam voelde ik wat meer rust. Daarnaast heb ik hem ook een keer gebeld buiten de sessies om wat tips te vragen aangezien ik er doorheen zat op die middag. Gelijk nam hij alle tijd voor me en kwam met goede tips om de onrust te verslaan.

Kortom Willem heeft mij veel tips gegeven en dingen onder een vergrootglas gelegd maar wat ik achteraf nog het beste vond waren de stiltes die hij op de juiste momenten liet vallen zodat ik (vaak met kleine stapjes) zelf tot de kern van het probleem kwam.”

5/5

Op en met de persoon afgestemd

”Een coachingstraject door Willem gaf mij inzicht in de de situatie waar ik de laatste jaren langzaamaan in terecht was gekomen. Willem luistert goed en weet door te observeren en gerichte vragen te stellen je aan het denken te zetten en tot inzichten te brengen. Soms besefte ik me pas in de dagen na een sessie hoeveel waarheid er in zijn woorden zat. Willem houdt niet vast aan een standaardtraject en levert maatwerk, een flexibiliteit die ik als onwijs prettig heb ervaren.”

5/5

Hij geeft je handvatten

Ik heb geleerd om van een afstand naar mezelf en naar mijn prestaties te kijken en in te zien dat ik er best trots op mag zijn, hoewel dit moeilijk was en nog steeds een beetje is. Dit is veel beter geworden. De handvatten die ik hier heb gekregen werken echt; zodra ik weer dat beklemmende gevoel krijg waardoor je zelfs zou kunnen blokkeren, denk ik aan wat ik geleerd heb in mijn coachingstraject en dit helpt. Ik ben meer gaan relativeren voor en over mezelf, meer rust en ik ben beter in staat om “uit te stellen

5/5

Ik kwam voor inzicht in mezelf en dat is gelukt

”Ik heb het traject als prettig ervaren. Met name door de relaxte setting en ook de relaxte houding van jouzelf. Ik vind de manier waarop je het aanpakt heel goed. In plaats van zelf te zeggen wat je moet doen, ofwel het beleren zoals vaak gebeurd laat je iemand zelf nadenken en de juiste richting op gaan, wat in ieder geval voor mij persoonlijk beter werkt. Misschien verschillend per persoon. Ik kan niet voor een ander spreken, maar voor mijzelf werkt dit goed. Hierdoor wordt je zelf gedwongen om de situatie eens even van een afstand te bekijken. Persoonlijk heeft dit traject mij veel meer rust gebracht. Ik ben veel beter in staat om dingen uit te stellen zonder dat me dat dwars zit. Daarnaast vond ik het initieel best een stap, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Het is heel verhelderend en fijn geweest om eens op een andere manier naar mezelf te kijken en rust te vinden in de dingen die ik heb gedaan. Ik kwam voor het inzicht in mijzelf. Om bepaalde dingen beter op de rit te krijgen voor mijzelf. En dat is zeker gelukt.”

5/5

Willem straalt rust uit

”Mijn eerste indruk van Willem? Wat praat die man rustig! Sterker nog, wat straalt hij een rust uit. Gaat dit werken, kan ik ook leren zo rustig te worden? Of ga ik mij hier als (zeker niet rustig) persoon aan ergeren? Natuurlijk ben ik in een relatief korte termijn niet opeens een ander persoon geworden. Dat is ook zeker de bedoeling niet. Maar volgens velen om mij heen ben ik wel verandert. Hoe? Ik ben voornamelijk gekalmeerd.
Willem zijn coaching heeft mij meer inzicht gegeven in mijzelf. Geen heel bijzondere of hoogdravende inzichten, maar wel inzichten waar ik zelf niet zomaar op gekomen zou zijn. De coaching had voor mij tot doel om anders met (werkgerelateerde) situaties om te leren gaan. Ik denk dat dit gelukt is, de toekomst zal het uitwijzen.”

5/5

Ik heb meer controle

”Door het inzicht welke ik door mijn coaching bij Willem voor en over mezelf heb gekregen, heb ik meer controle over waar ik allemaal mee bezig ben. Daarmee kan ik ook beter “nee” zeggen.”

5/5

Ik heb rust kunnen nemen

”Door de coaching heb ik rust kunnen nemen voor mijn examen en daarna een goede prestatie neer kunnen zetten.”

Neem contact op

Bij voorkeur door het sturen van een Whatsapp met je naam en wanneer je bereikbaar bent. Bij ontvangst neem ik zsm contact met je op voor een oriënterend telefoontje en maken we een intake afspraak in Bergen NH.

Openingstijden