Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Reviews

Ben je benieuwd hoe anderen mijn coaching sessies ervaren hebben? Lees snel verder. 

Titel

Fugiat error deserunt ipsum officia et repudiandae magnam distinctio ipsum soluta nostrum quo velit unde quod quo tempore asperiores voluptas consectetur soluta dolores voluptatum dicta pariatur impedit sequi sed ducimus atque est et.

Titel

Eum laboriosam atque sed velit quo amet sed et architecto quis aperiam ea ut accusamus rerum.

Ik heb veel geleerd

Ik heb 5 coaching sessies gedaan met Willem en die zijn mij goed bevallen. Willem is een rustig persoon die goed naar je luistert en een goed inschattingsvermogen heeft van de uitdagingen waar jij mee te maken hebt. Hij graaft diep en samen zijn we ver in mijn verleden geweest om te kijken welke momenten tekenend zijn geweest voor mijn karakter en de manier waarop ik nu in het leven sta. Ik heb veel geleerd over mijzelf en mijn omgeving, iets dat ik ook nodig had voor een volgende stap in mijn carrière. Daar hebben we ook specifiek aandacht aan besteed doormiddel van een NLP sessie en we hebben onderzocht waar mijn angst en onzekerheid precies vandaan komt. Willem kan de sessie goed leiden en voelt precies aan hoe hij je in de juiste richting moet sturen. Hij geeft je weer vertrouwen in jezelf en reikt je handvaten aan waarmee je je problemen beter de baas kunt. Ik heb ook echt resultaat gezien want een recente training op mijn werk is erg goed verlopen en ik kon mij veel beter profileren als leider. Ik ben erg tevreden over Willem en ben blij dat ik deze training gevolgd heb.

Ik heb meer controle

Door het inzicht welke ik door mijn coaching bij Willem voor en over mezelf heb gekregen, heb ik meer controle over waar ik allemaal mee bezig ben. Daarmee kan ik ook beter "nee" zeggen.

Ik heb rust kunnen nemen

Door de coaching heb ik rust kunnen nemen voor mijn examen en daarna een goede prestatie neer kunnen zetten.

Hij heeft je handvatten

Ik heb geleerd om van een afstand naar mezelf en naar mijn prestaties te kijken en in te zien dat ik er best trots op mag zijn, hoewel dit moeilijk was en nog steeds een beetje is. Dit is veel beter geworden. De handvatten die ik hier heb gekregen werken echt; zodra ik weer dat beklemmende gevoel krijg waardoor je zelfs zou kunnen blokkeren, denk ik aan wat ik geleerd heb in mijn coachingstraject en dit helpt. Ik ben meer gaan relativeren voor en over mezelf, meer rust en ik ben beter in staat om “uit te stellen

Ik kwam voor inzicht in mezelf en dat is gelukt.

Ik heb het traject als prettig ervaren. Met name door de relaxte setting en ook de relaxte houding van jouzelf. Ik vind de manier waarop je het aanpakt heel goed. In plaats van zelf te zeggen wat je moet doen, ofwel het beleren zoals vaak gebeurd laat je iemand zelf nadenken en de juiste richting op gaan, wat in ieder geval voor mij persoonlijk beter werkt. Misschien verschillend per persoon. Ik kan niet voor een ander spreken, maar voor mijzelf werkt dit goed. Hierdoor wordt je zelf gedwongen om de situatie eens even van een afstand te bekijken. Persoonlijk heeft dit traject mij veel meer rust gebracht. Ik ben veel beter in staat om dingen uit te stellen zonder dat me dat dwars zit. Daarnaast vond ik het initieel best een stap, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Het is heel verhelderend en fijn geweest om eens op een andere manier naar mezelf te kijken en rust te vinden in de dingen die ik heb gedaan. Ik kwam voor het inzicht in mijzelf. Om bepaalde dingen beter op de rit te krijgen voor mijzelf. En dat is zeker gelukt.

Willem straalt rust uit

Mijn eerste indruk van Willem? Wat praat die man rustig! Sterker nog, wat straalt hij een rust uit. Gaat dit werken, kan ik ook leren zo rustig te worden? Of ga ik mij hier als (zeker niet rustig) persoon aan ergeren? Natuurlijk ben ik in een relatief korte termijn niet opeens een ander persoon geworden. Dat is ook zeker de bedoeling niet. Maar volgens velen om mij heen ben ik wel verandert. Hoe? Ik ben voornamelijk gekalmeerd.
Willem zijn coaching heeft mij meer inzicht gegeven in mijzelf. Geen heel bijzondere of hoogdravende inzichten, maar wel inzichten waar ik zelf niet zomaar op gekomen zou zijn. De coaching had voor mij tot doel om anders met (werkgerelateerde) situaties om te leren gaan. Ik denk dat dit gelukt is, de toekomst zal het uitwijzen.

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren