Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over mezelf

Mijn naam is Willem Hummel. Ik ben de geestelijk vader en oprichter van Unique Approach Coaching. Na jaren ervaring en kennis opgedaan te hebben in het vertrouwensteam van de burgerluchtvaart had ik besloten me professioneel te bekwamen met volgen van de 3-jarige opleiding “Professionele Communicatie” bij Phoenix Opleidingen. Een kort levensverhaal:

Na mijn middelbare school en de verplichte diensttijd heb ik mijn vervolgopleiding aan het Instituut Voor de Autohandel genoten. Dit leidde tot het starten van een carrière bij de VW importeur Pon in Leusden. Na een jaar hard mijn best doen, merkte ik dat ik niet datgene aan het doen was wat ik werkelijk wilde en heb me in de avonduren laten testen en keuren met als doel piloot te kunnen worden. Zo is geschied: na 18 maanden opleiding tot verkeersvlieger was de mogelijkheid om mijn droom waar te maken heel dichtbij met de vereiste brevetten. Na 4 jaar vliegende omzwervingen waarin ik onder de naam Hummel Aviation diverse vlieg opdrachten in diverse landen heb uitgevoerd, ben ik begin 1995 bij Transavia terechtgekomen. De jaren daarna ben ik vertrouwenspersoon bij het OVB geworden, instructeur, examinator en chef vlieger bij transavia. In 2016 ben ik begonnen met mijn coachingspraktijk onder de naam UAC.

Coaching

Unique Approach Coaching is gespecialiseerd in het begeleiden van vliegend personeel. Mijn jarenlange ervaring in de luchtvaart én ervaring als leidinggevende heb ik gecombineerd met mijn opleidingen. Dit heeft geleid tot een werkwijze waarmee ik vliegend personeel en leidinggevenden help naar zichzelf te kijken. Met dit inzicht kan je met meer zelfvertrouwen naar je functioneren thuis en op het werk kijken. Dit is ook goed toepasbaar op vele andere sectoren.

Het coachingstraject

In 4 sessies help ik je met meer rust en zelfvertrouwen in het leven te staan. Tijdens deze 4 sessies, “reis” ik met je mee op zoek naar de coach vraag zelf, waar deze vraag vandaan komt, waar kom je hem nog meer tegen en hoe kan je hier het beste mee om gaan? Bij het merendeel van de coachees met wie ik gewerkt heb, waren 4 sessies verdeeld over 6-9 weken voldoende. Uiteraard is het altijd mogelijk meer sessies af te spreken.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren